Prevent FE – Scheemda

Diensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Brandveiligheidsconcepten

Voor het ontwerp van nieuwe gebouwen of aanpassing van bestaande gebouwen ontwikkelen wij brandveiligheidsconcepten, die moeten leiden tot gebouwen die bruikbaar zijn en voldoen aan de brandveiligheidseisen van de stakeholders. Wij zoeken en vinden oplossingen om niet alledaags gebruik te realiseren

Installatieontwerp

Wij ontwerpen brandveiligheidsinstallaties en werken deze uit in een programma van eisen en bestekstukken. We ontwerpen detectie- en blussystemen voor nieuwe en bestaande gebouwen. Door onze praktische kennis van installaties zijn wij in staat om aanbiedingen van installateurs inhoudelijk te beoordelen en te adviseren over de technische kant van de aanbesteding en uitvoering.

Inspectie / analyse

Door onze brede kennis kunnen wij bestaande installaties of nieuw opgeleverde systemen beoordelen. Dit kan de oplevering van een nieuwe installatie zijn, of een beoordeling van de restlevensduur van een bestaande installatie. Daarnaast kunnen wij middels value engineering de waarde van uw beveiligingsinstallatie verbeteren en / of de operationele kosten beter beheersbaar maken.

Onze opdrachtgevers